Duna Hotel logo Pacsirta Étterem logo Nemzeti Kávéház logo Török Pince logo Átrium Wellness logo Gilice Játéksarok logo

Online foglalás

4*-os szintű szobák

 

Standard egyágyas szoba:

A vadonatúj, exkluzív berendezésű, klimatizált, standard egyágyas szobánk a hotel belső udvarára néz, alapterülete 18 m2. A szobában telefon, WiFi internet elérési lehetőség, televízió, hajszárító, minibár és szobaszéf áll vendégeink rendelkezésére. Az egyágyas, zuhanyzós szobában 100 cm széles ágy biztosítja a kényelmes pihenést.

Prémium egyágyas szoba:

A vadonatúj, exkluzív berendezésű, klimatizált, prémium egyágyas szobáinkból gyönyörű panoráma nyílik Baja város mediterrán hangulatú közép Európában egyedülálló gránitkockákkal kirakott főterére. A 22 m2 alapterületű szobákban telefon, WiFi internet elérési lehetőség, televízió, hajszárító, minibár és szobaszéf áll vendégeink rendelkezésére. Az egyágyas, zuhanyzós szobában 140 cm széles ágy biztosítja a kényelmes pihenést.

Standard kétágyas normál, vagy nagy méretű szoba:

A nemrégiben felújított, exkluzív berendezésű, klimatizált, standard kétágyas szobáink a hotel belső udvarára néznek, alapterületük 32 m2. A szobában telefon, WiFi internet elérési lehetőség, televízió, hajszárító, minibár és szobaszéf áll vendégeink rendelkezésére. A kétágyas, zuhanyzóval és fürdőkáddal felszerelt szobákban 180 cm széles ágy biztosítja a kényelmes pihenést.

Classic kétágyas normál, vagy nagy méretű szoba:

A nemrégiben felújított, exkluzív berendezésű, klimatizált, classic kétágyas szobáinkból gyönyörű panoráma nyílik Baja város mediterrán hangulatú közép Európában egyedülálló gránitkockákkal kirakott főterére. A 32 m2 alapterületű szobákban telefon, WiFi internet elérési lehetőség, televízió, hajszárító, minibár és szobaszéf áll vendégeink rendelkezésére. A kétágyas, zuhanyzóval és fürdőkáddal felszerelt szobákban 180 cm széles ágy biztosítja a kényelmes pihenést.

Prémium kétágyas, vagy 2+2 ágyas szoba:

A „Panoráma szobának” is nevezett kétágyas szobáink vadonatúj, exkluzív berendezésű, klimatizált, prémium kétágyas szobáink ablakaiból a főtér, valamint a csodálatos Sugovica folyó panorámájában is gyönyörködhetnek vendégeink. Ezen szobák hatalmas, kétszemélyes fürdőkáddal és kétszemélyes infra szaunával kényeztetik az ide érkező nászutasokat, vagy szerelmespárokat. A 32 m2 alapterületű szobákban telefon, WiFi internet elérési lehetőség, televízió, hajszárító, minibár és szobaszéf áll vendégeink rendelkezésére.

Classic kétágyas nagy méretű szoba kanapéággyal (2+2fő):

A vadonatúj, exkluzív berendezésű, klimatizált, deluxe családi szobáink ideális pihenést biztosítanak 2 felnőtt és két gyermek, vagy akár négy felnőtt részére is. A részben Sugovica panorámás, részben belső udvarra néző, zuhanyzóval és fürdőkáddal felszerelt szobákban telefon, WiFi internet elérési lehetőség, televízió, hajszárító, minibár és szobaszéf áll vendégeink rendelkezésére.

Classic kétlégteres családi lakosztály (2+2 fő, vagy 2+3fő):

A vadonatúj, exkluzív berendezésű, klimatizált, deluxe családi szobáink ideális pihenést biztosítanak 2 felnőtt és három gyermek, vagy akár öt felnőtt részére is. A részben Sugovica panorámás, részben belső udvarra néző, zuhanyzóval, vagy zuhanyzóval és fürdőkáddal felszerelt szobákban telefon, WiFi internet elérési lehetőség, televízió, hajszárító, minibár és szobaszéf áll vendégeink rendelkezésére.